ویزا پرتغال

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای پرتغال

-اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور با امضاء .

– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

* فتوکپی از ویزاهای قبلی شنگن ، آمریکا ، کانادا و استرالیا.

– تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).

– ۲ قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو بدون عینک و جدید.

– ترجمه انگلیسی از تمام صفحات شناسنامه با مهر تائید دادگستری و وزرات امور خارجه.

-ترجمه انگلیسی با مهر و تائید دادگستری و وزرات امورخارجه گواهی اشتغال به کار،روزنامه رسمی  (آگهی تاسیس و تغییرات)  ، پروانه کسب ، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی ، پروانه وکالت به نام مسافر.

* در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، علت سفر، میزان درآمد و تاریخ مرخصی با تاریخ تور ذکر شده باشد.
علاوه بر گواهی اشتغال به کار لیست بیمه کارکنان و آخرین و اولین پرداخت حقوق الزامی است.

– برای افراد محصل، ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل و برای اساتید حکم کارگزینی و اشتغال به کار الزامی است.

– برای افراد بازنشسته، ترجمه حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.

– پرینت تمکن مالی وپرینت انگلیسی حساب جاری ۳ ماه گذشته با مهر و امضاء بانک .

– ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر.

* لازم به ذکر است ، حتما باید کلیه مدارک با مهر و تائید دادگستری و وزرات امور خارجه باشد.

* ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال به مهر و تایید دادگستری و وزرات امور خارجه .

– با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

– ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.نقشه پرتغال

دانلود مدارک مورد نیازپرتغال

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *