ویزا ایتالیا

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایتالیا

-اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).
– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
– فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن
– تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
– ۲ قطعه عکس ۴/۵ ×۳/۵ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو بدون عینک و جدید .
– ترجمه انگلیسی شناسنامه از تمام صفحات.
– ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی (آگهی تاسیس و تغیرات) به همراه  نامه معرفی نامه
روی سر برگ شرکت ،پروانه کسب، پروانه وکالت ، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر.
* در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.
(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت)
* کسانی که فقط گواهی شغلی ( بخش خصوصی) ارائه می دهند لیست ۶ ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.
* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
– برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل و برای اساتید حکم کارگزینی و اشتغال بکارالزامی است.
– برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین
فیش حقوقی الزامی است.
– پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی ۳ ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک).
* سپرده های بانکی (حداقل موجودی حساب جاری یا سپرده برای هر نفرمبلغ ۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰ریال باشد.)
-ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).
** ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال با مهر و تائید دادگستر ی و وزارت امورخارجه..
– با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیزدرخواست نماید.
– ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

دانلود مدارک مورد نیاز ایتالیا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *