ویزا آلمان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آلمان

اصل گذرنامه معتبر با حداقل ۶  ماه اعتبار . (امضاء شده).

– فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه به همراه ویزاهای قبلی شنگن، امریکا ، استرالیا و کانادا.

– دو  قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ کاملاً جدید مربوط به ۶ ماه گذشته، رنگی و زمینه سفید (از رو به رو).

–  اصل و فتوکپی تمام صفحات  شناسنامه.

– اصل و فتوکپی تمام صفحات  شناسنامه و گذرنامه همسر متقاضی.

– مدارک اشتغال به کار به نام مسافر اعم از:
* ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه تولید، پروانه مطب ، پروانه وکالت .

* گواهی اشتغال به کار از سوی کارفرما که در آن نوع حرفه، سمت و سابقه شغلی ذکر شده باشد به همراه  فیش حقوقی همراه با  لیست بیمه تامین اجتماعی .

* برای افراد بازنشسته حکم بهمراه فیش حقوقی ، کارت بازنشستگی الزامی است.

* برای افراد محصل ( دانشجویان و دانش آموزان ) گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

– پرینت حساب بانکی به نام مسافر مربوط به ۳ ماه گذشته (با مهر و امضا بانک).

* سپرده های بلند مدت ( حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال باشد.)

– ارائه سند مالکیت که به نام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد. (به همراه کپی از آن).

 

مدارک ویزا آلمان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *