ویزا فرانسه

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای فرانسه:

۱- گذرنامه

(گذرنامه جداگانه برای هر نفر با مدت حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به محدوده شنگن,دارای حداقل دو صفحه سفید مهرنخورده,فتوکپی تمام روادید شنگن گذرنامه های فعلی و قدیمی به همراه مهرهای ورود و خروج آنها)

۲- سه قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ 

( رنگی،تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر , عکس باعکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

۳-اصل و ترجمه  شناسنامه 

( به همراه کپی از کلیه صفحات آن)

  • ۴- گواهی تمکن مالی و گردش مالی سه ماهه آخر
  • (حداقل پنجاه میلیون تومان تمکن مالی به زبان انگلیسی همراه با مهر بین المللی شعبه و امضاء بانک)

۵- اصل و ترجمه سند مالکیت.

۶– اصل و ترجمه مدارک شغلی.

* پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

* وکلا: پروانه وکالت.

* مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی ، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

* بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

* مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

* در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

* معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

* دانش آموزان، دانشجویان، ( اصل نامه اشتغال به تحصیل )

** جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

۷- رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما بین المللی

(تاریخ رفت نباید بیشتر از ۹۰ روز بعد از تاریخ درخواست روادید باشد )

۸- کپی بیمه مسافرتی بین المللی

(سقف حداقل ۳۰٫۰۰۰ یوررو)

۹- رزرو هتل

***موارد ۷و۸و۹ از جمله خدمات قابل ارایه توسط شرکت مهام به مسافران تورها می باشد.

توجه:

۱-برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایت نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد , همچنین گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین نیز الزامیست.

۲-مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

۳- حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد.

۴- مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

*** ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال م جهت ضمانت بازگشت از سفر.

* کلیه مدارک نیاز به ۲ سری کپی یک رد در برگۀ A4 دارند.

-لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *