ویزا بلژیک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلژیک

– اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).

– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

– فتوکپی از صفحات ۱-۵ گذرنامه و ویزاهای قبلی شنگن و بلژیک.

– اصل فرم درخواست ویزا امضاء شده توسط مسافر.

– تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).

– ۲ قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو.

– ترجمه انگلیسی  شناسنامه و فتوکپی فارسی مسافر تا تائید دادگستری و وزرات امورخارجه.

-ترجمه انگلیسی با  تائید دادگستری و وزرات امور خارجه  گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب اتحادیه یا اساسنامه شرکت و گواهی اشتغال به تحصیل.

* در گواهی اشتغال به کار باید تاریخ استخدام فرد ، سمت ،  میزان حقوق و تاریخ مرخصی مسافر ذکر شده باشد.
*  مدرک دال بر پرداخت حق بیمه ( لیست بیمه )
* برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

* برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.

– پرینت انگلیسی حساب جاری ۶ ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک).

– ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر توسط دارالترجمه تا تائید دادگستری و وزرات امور خارجه .

– ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال با مهر و تائید دادگستری و وزرات امور خارجه.

دانلود مدارک مورد نیاز ویزا بلژیک

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *