ویزای اتریش

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اتریش

-اصل گذرنامه با ۳ ماه اعتبار از تاریخ انقضای مدت روادید و داری حداقل ۲ صفحه خالی(امضاء شده).

– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)، و کپی از روادید صادر شده از شنگن.

– اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.

– تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).

– ۲ قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو جدید.

*** عکسها بدون عینک، گوشها کاملا مشخص ، بدون آرایش زیاد برای خانمها ، چتری و غیره.

– ترجمه آلمانی  شناسنامه مسافر.

– ترجمه آلمانی گواهی اشتغال به کارو برگه مرخصی به همراه فیش حقوقی ۳ ماهه گذشته ، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه ، پروانه مطب.

– ترجمه آلمانی گواهی اشتغال به تحصیل( برای دانشجویان و دانش آموزان )، گواهی بازنشستگی به همراه فیش حقوقی ۳ ماه گذشته بازنشستگی ، کارت بازنشستگی.

– لیست بیمه تامین اجتماعی معتبر.

* در گواهی اشتغال به کار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام و سمت مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.

– پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی ۳ ماهه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک ،گواهی سپرده های دراز مدت نزد بانک)

– ترجمه آلمانی  اسناد ملکی مسافر.

*** ترجمه تمام مدارک باید جدید و حداکثر برای ۲۰ روز گذشته باشد.

دانلود مدارک مورد نیاز اتریش

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *